JACK BEDS

Plaça Maragall, 22
08041 Barcelona
Tel. 932327935

Visitar website

Sabries localitzar-nos en el mapa?

Jack Beds no para de créixer i multiplicar-se pels carrers de Barcelona. La nostra meravellosa botiga de matalassos ha arribat al barri de Navas.

Per què aquesta zona? Perquè és un barri tranquil i mancant una bona botiga de matalassos com la nostra. El principal objectiu? Assegurar el descans dels seus residents i de tot aquell que vulgui acostar-se.

Aquí tots sou benvinguts!

Per a ser exactes, la nostra botiga es troba en el mític carrer Navas de Tolosa. Pel que et serà molt senzill acosta’t a ella en qualsevol moment.

Cerca un bon descans, cerca a Jack Beds!

Saps que pots descobrir a la nostra botiga de Navas?

Jack Beds ha calculat que 8 hores de descans diàries, per 7 dies que té la setmana, són 56 hores i en el cas d’un mes, són 240 hores.

No et sembla moltíssim temps? Perquè totes aquestes hores són les que passes en el teu llit dormint.

Per això, necessites un kit de descans bo, confortable i de qualitat. En Jack Beds t’oferim tot allò que necessitis: matalassos de diferents materials i mesures, canapès amb múltiples dissenys i estampats, coixins que et faran caure rendit als seus encants i un llarg etcètera.

A les nostres botigues trobaràs innovació, modernisme i també el model més tradicional. A cada persona li agrada un estil diferent. Hi ha els qui aposten per un tacte més tou o, per contra, més dur, amb més o menys adaptabilitat. També la decisió sobre la fermesa del matalàs és una cosa molt personal.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS