JABONALIA SOAP SHOP

Passeig Maragall, 34-36
08041 Barcelona
Tel. 644013165

jabonalianatualcosmetics@gmail.com

Visitar website

Jabonalia és una botiga de productes cosmètics naturals a Barcelona, innovadora en el seu sector, que aposta no només per la venda de sabons artesanals i productes cosmètics lliures de químics, sinó perquè tots siguin sabons naturals i productes ecocosmètics respectuosos amb el medi ambient, que estiguin fabricats sense abocaments, i no hagin estat testats amb animals.

És així que al catàleg de Jabonalia només trobareu productes elaborats amb ingredients d’origen vegetal seleccionats, que cobreixen un ampli ventall de necessitats, des de tractaments per al cabell i la pell a tota classe de productes naturals per a la higiene personal i benestar del nostre cos.

Entre les moltes raons que han fet d’aquest establiment un imprescindible per als seus clients és que a Jabonalia es poden comprar sabons naturals i artesanals a Barcelona de la millor qualitat, incloses opcions concretes de sabons naturals per a pell seca, sensible i/o reactiva, sabons naturals per a pell grassa, o sabons naturals per a l’acne, entre altres.

A Jabonalia també podreu comprar xampús sòlids, olis essencials i productes d’aromateràpia natural i una de les ofertes més completes de cosmètica sòlida de la ciutat, amb ingredients naturals i sense envasos que com la resta de productes d’aquesta botiga de sabons econaturals de Barcelona estan pensats perquè puguem cuidar-nos de la forma més sostenible possible.

Jabonalia, al Passeig de Maragall, 34-36 té, a més, una botiga de sabons naturals online, Jabonalia online, amb tot el seu catàleg de cosmètica ecològica disponible, aromateràpia natural i packs per a detalls de casament o per fer un regal útil i original.

Jabonalia també ofereix un servei exclusiu per a distribuïdors que com aquesta firma entenen la bellesa com un equilibri entre salut i benestar i comparteixen el seu compromís per garantir als seus clients la possibilitat de comprar productes naturals i orgànics de neteja personal i cosmètica, sense envasos plàstics ni crueltat animal.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS