Qui som

Qui som

L’Eix Maragall és el resultat de l’agrupament de comerciants i professionals, amb l’objectiu de promoure els drets col·lectius de botiguers, dinamitzar la vida del barri, i conservar les festes populars.

Formem part de la UNIÓ D’EIXOS DE BARCELONA dins de la FUNDACIÓ BARCELONA COMERÇ, com de la ciutat. Això ens permet iniciar projectes conjunts amb molta més força, i que els pactes amb l’Administració més, internacionalment, la Fundació forma part de Vitrines d’Europe, (actualment estem treballant sobre

Objectius

Els objectius bàsics que proposem al nostre Eix són:

  • Aconseguir una alta fidelització dels nostres clients.
  • Vetllar per millorar els carrers on ens trobem.
  • Crear una xarxa de relacions entre els socis.
  • Identificar l’Eix com a marca sòlida i de confiança al barri per mitjà del marxandatge i dels actes de Llançar ofertes conjuntes, com ara paquets de promoció, vals de descompte, sorteigs …
  • Millorar l’oferta mitjançant un pla de qualitat del comerç i un inventari de locals.
  • Fer campanyes de publicitat i promoció conjunta (campanyes de ràdio, promocions d’estiu, de tardor,

Amb la signatura del conveni de suport i finançament del projecte Maragall Eix Comercial per part de la de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, es va iniciar fa anys el programa de dinamització Maragall Eix Comercial.

Es tracta de reconstruir, modernitzar l’espai urbà dedicat al comerç, al servei de l’oci, no solament el del també el de tots els inicis de les travessies que comencen o acaben al passeig.

Finalment, la nostra organització té com un dels seus eixos claus, FOMENTAR LA DINAMITZACIÓ DE duu a terme mitjançant diverses activitats socioculturals durant tot l’any, com ara: les activitats que es Carrer, la Mostra d’Entitats Horta-Guinardó i Sant Andreu, i moltes d’altres que podem gestionar per millorar Per poder dur a terme totes les iniciatives que poden millorar l’ambient dels nostres barris és vital que botiguers i professionals facin arribar la seva adhesió a l’Associació (27 €/mes). Com més siguem, més voluntat, i més ajut es podrà demanar a l’Administració i als districtes. A més, com més gent hi hagi implicada dinamitzadores de l’Associació, més ressó tindrà a la nostra ciutat. Cal que desvetllem l’interès dels veïns principals clients potencials.