KIDS & US HORTA-GUINARDÓ

c/ Cartellá, 101
08031 Barcelona
Tel. 682666780

horta@kidsandus.es

Visitar website

ESCOLA D’ANGLÈS PER A NENS D’1 A 15 ANYS

Amb més de 10 anys d’experiència en la qual impartim un mètode totalment innovador i pensat per a l’aprenentatge natural de l’idioma per a nens d’1 a 14 anys. El nostre enfocament, que és únic i clarament demostrat (més de 106 centres i més de 15000 alumnes), consisteix en una immersió lingüística total i aprenentatge global de l’idioma, com quan un nen aprèn el seu idioma matern amb els seus pares.
«Un infant quan neix està programat per al llenguatge tal com ho està un ocell per a volar» Natàlia Perarnau (creadora de Kids&Us)
Les nostres classes són orals 100% i en cap moment utilitzem la traducció, els nens i nenes han d’utilitzar la mateixa intuïció que han utilitzat (o encara fan servir) per a aprendre el seu propi idioma, per a aprendre anglès. Tot això per mitjà de jocs, cançons i originals històries creades per a ells amb un material propi i fet a mida de les necessitats i realitats de cada edat.

Coneix l’essència del que suposa aprendre anglès amb Kids&Us:

Fes clic aquí: youtu.be
Fes clic aquí: youtube.com

*** Contingut pedagògic
El nostre mètode es basa en la manera natural d’adquisició de la llengua, mitjançant una exposició continuada, a partir d’experiències personals i d’una necessitat de comunicació.

* 1 any
Treballem a partir d’estímuls físics, cançons, rimes i jocs de falda. Les activitats que es proposen tenen com a objectiu establir el primer contacte amb la llengua estrangera, familiaritzant-se amb els sons i la musicalitat de la llengua. El nexe d’unió en les diferents històries és el Mousy…

* 2 anys
Els nens de dos anys són bebès grans. Abandonen la dependència de l’adult per esdevenir éssers independents. És una edat de molts canvis: l’abandó dels bolquers i el xumet, començar a menjar sol, etc.
És per això que treballem amb un personatge d’aquesta edat, la Linda, que els acompanyarà en aquestes situacions i en el seu creixement. Tot això s’anirà fent a partir de cançons, rimes i contes breus.

* A partir de 3 anys
Treballem i contextualitzem el llenguatge a partir de contes adaptats al desenvolupament cognitiu del nen. Aquests contes s’escenifiquen de forma col•lectiva i proporcionen un pretext per treballar estructures i vocabulari relacionat. Els contes expliquen històries on els personatges viuen situacions amb les quals els nens s’identifiquen; d’aquesta manera aconseguim que els nens n’esdevinguin els protagonistes.
*i a partir de 10 anys
A partir d’aquesta edat, pretenem, en primer lloc, aglutinar els coneixements que els nostres alumnes han anat adquirint durant els cursos Kids&Us; en segon lloc consolidem conceptes gramaticals bàsics i, per últim, seguim treballant la comprensió i expressió oral de manera global, tal com ho hem fet fins ara.

També fem cursos d’idiomes convencionals i casals durant els períodes de vacances perquè als nostres centres Kids&Us school of english, l’aprenentatge de l’anglès no s’atura. Per aquest motiu, oferim activitats més lúdiques per a aquesta època de l’any en què seguim ensenyant anglès als més petits.

A part dels objectius purament lingüístics, creiem que tenim la responsabilitat de transmetre valors a les noves generacions.

Us convidem a visitar el nostre centre!!

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS