MONTSE BLASCO, GRUP CATALANA OCCIDENT

Passeig Maragall, 169
08041 Barcelona
Tel. 933498079

montse@montseblasco.es

Visitar website

Des del 1986, Montse Blasco, S.L. ofereix un servei integral d’assegurances, i des de fa cinc anys que el nostre despatx és al barri del Guinardó.

Servei d’Assessorament de Segona Opinió Professional, de forma totalment gratuïta.

L’assessorament que donem a les persones, sempre és en funció de les necessitats de cada un, tan a nivell d’assegurances familiars, com de temes d’inversions i jubilacions.

SECTOR FAMILIAR: Automòbil, llar, vida familiar, plans d’estalvi, animals domèstics, caravanes, embarcacions, comunitat de propietaris, responsabilitat civil, accidents… INVERSIONS I ASSEGURANCES DE VIDA: Plans de pensions, pias, rentes immediates, fons d’inversió, inversions, salut, teleassistència, hipoteca inversa, decessos, repatriació, vida col?lectiva, vida escolar, estalvi col?lectiu… SECTOR EMPRESA: PIME industrial, tot risc de danys materials, responsabilitat civil, automòbil, transports, decennal enginyeria, accidents conveni, accidents col?lectius, Vida executius, vida direcció, comerços, oficines…

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS