MONGLOBAL IDIOMES

Passatge Flaugier, 50, baixos
08041 Barcelona
Tel. 934369656

info@monglobalidiomes.com

Visitar website

 

Aprendre idiomes és actualment una necessitat no només per a molts professionals (comerç, indústria, turisme…) sinó també per a qualsevol persona interessada en el món i la gent que ens envolta.


 A Monglobal s’aprèn d’una manera molt personalitzada, en grups petits de màxim 7 alumnes i en un ambient lúdic i relaxat, però estimulant, en el que cada alumne pot desenvolupar el seu potencial multilingüe.


Monglobal és la continuïtat de l’escola MRK Languages, fundada per Mercè Pañella l’any 1999 a Barcelona. Durant aquests anys hem adquirit una gran experiència en l’ensenyament d’idiomes i continuem formant alumnes amb la mateixa il·lusió de quan vam començar.


Des del Consell d’Europa es diu que aprendre idiomes ha de ser funcional i no pas teòric: no cal formar lingüistes, sinó preparar la gent per parlar, entendre i fer-se entendre, amb la precisió i correcció a la que cadascú vulgui arribar.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS