L’OBRADOR DELS 15

Passeig Maragall, 209
08041 Barcelona
Tel. 933519907

Visitar website

Des de la seva inauguració l’any 2012, L’Obrador dels 15 s’ha convertit en una de les referències més destacades de forn per comprar un bon pa a Barcelona. Ha format part del llistat dels millors forns de Catalunya i sobretot, s’ha guanyat el respecte de tots als que els agrada tastar pa de qualitat, elaborat de forma artesanal i natural.

L’Obrador dels 15 és un projecte de la família Gregori, decidida a recuperar l’art de fer pa i la seva excel·lència, aplicant per això en cada una de les seves elaboracions el llegat de 4 generacions dedicades al pa, a més d’un toc de creativitat i innovació.

En aquest forn de Passeig Maragall, 209 trobareu alguns dels millors pans de massa mare de Barcelona, elaborats amb massa mare pròpia, i farines nobles de gran qualitat, majoritàriament de km0.

Tota la seva producció és artesana i es realitza exclusivament amb productes naturals i, a diferència d’altres establiments, aquí l’oferta no es limita a tres o quatre varietats de pa, sinó a més de 35 tipus de massa, totes elaborades cada dia, respectant el procés natural de fermentació i cuites en un forn de sola de pedra.

A la carta de pans de L’Obrador dels 15 trobareu pans rústics, pans ecològics i una de les seleccions més grans de pans nutricionals a Barcelona, especialitat de la casa, amb propostes que van des del pa amb fibra als pans energètics, passant pels, pans amb baix índex de gluten i molts altres, aptes per a cada necessitat i organisme. Aquests pans, a aquest obrador, s’elaboren d’acord amb formulacions que, combinant diferents cereals, llavors, espècies, algues, fruits secs, aporten, sempre, el màxim valor nutricional al nostre cos.

I és que els pans de L’Obrador dels 15 són, sempre, pans amb valor afegit desenvolupats pensant a contribuir als hàbits alimentaris saludables i d’assegurar-nos  noves sensacions que ens reconnectin amb el pa d’abans, el pa amb el seu aroma, molla esponjosa i crosta cruixent.

L’Obrador dels 15 elabora, a més, productes de brioixeria i pastisseria artesana que com el pa també podeu comprar a la seva botiga del passeig Maragall i, també, a través de L’Obrador dels 15 online.

La carta de serveis d’aquest forn artesà de pa a Barcelona es completa amb un espai de degustació al seu establiment i un servei de càtering propi amb propostes elaborades amb els seus productes.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS