KUMON BARCELONA-SANT PAU

Torre Vélez, 12-14, local dreta
08041 Barcelona
Tel. 628709288

kumonsantpau@gmail.com

Visitar website

En Kumon, l’alumne és el veritable protagonista i el nostre objectiu principal és que aconsegueixi aprendre a estudiar de manera autodidacta. El que oferim és molt més que unes classes particulars. Kumon és un mètode d’aprenentatge a llarg termini que desenvolupa una sèrie d’habilitats i capacitats en els alumnes a través de tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

Aprendre a llegir és un dels punts fonamentals de Kumon Lectura, però no es tracta només d’un mètode de lectura per a nens. El nostre sistema abasta des de l’alfabetització fins a la lectura crítica, i es pot començar a partir dels dos anys d’edat. L’alumne anirà superant nivells i anirà adquirint i desenvolupant habilitats lectores per a poder enfrontar-se a textos cada vegada més complexos i convertir-se en un lector competent.

Kumon ofereix també un programa de Matemàtiques per a nens, però com ocorre amb el programa de Lectura, no és exclusiu per als més petits. Cada alumne comença pel nivell que li resulta adequat, ja sigui aprendre a comptar, fer exercicis de matemàtiques de primària o resoldre sistemes d’equacions. Cada punt del programa amplia de manera gradual les habilitats adquirides en l’anterior, la qual cosa permet desenvolupar agilitat mental i esprémer al màxim el potencial d’aprenentatge de tots ells.

Kumon English permetrà a l’alumne adquirir les habilitats lingüístiques que l’ajudaran a comprendre textos avançats en llengua anglesa i a expressar-se en l’idioma amb fluïdesa. En conseqüència, ampliarà els seus horitzons de coneixement en poder aproximar-se a cultures diverses i accedir a la informació en anglès, llengua de comunicació internacional essencial en l’actualitat.

Gràcies als nostres programes, els estudiants adquireixen habilitats per a aprendre a estudiar d’una manera autodidacta, ja que són ells els qui troben per si sols una manera de superar qualsevol dificultat que se’ls presenti, la qual cosa augmenta a més la confiança en si mateixos.

Encara que Kumon és un mètode d’estudi autodidacta, els alumnes no estan solos. Els nostres professors ofereixen l’orientació que necessiten per a prendre les regnes del seu aprenentatge, la qual cosa, al seu torn, augmenta la seva motivació per a rendir i obtenir bons resultats.

Aprendre a estudiar és un procés que requereix temps, programació i dedicació. Kumon consisteix a aprendre de cara al dia de demà. Sens dubte, es tracta de la millor preparació per a tenir èxit dins i fora de l’àmbit escolar.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS