Floristería EMI

Navas de Tolosa, 300
08027 Barcelona
Tel. 933406004

info@floristeriaemi.com

Visitar website

Des de la seva fundació el març de 1977, Floristeria Emi és un referent de la venda de flors a Barcelona i un encert segur si vols comprar flors per regalar o regalar-te.

A Floristeria Emi són especialistes en tota mena d’arranjaments i composicions florals, i en el seu ampli catàleg floral destaquen els rams, centres, cistelles, flors exòtiques, plantes, art funerari i tota mena de decoracions florals per a festes i celebracions.

En aquesta floristeria del carrer Navas de Tolosa, 300, ofereixen, a més, un servei especialitzat de flors per a casaments, amb infinitat d’opcions per a rams de núvia, església, cotxe de núvia, centres de taula…, que podràs personalitzar al teu gust, des dels arranjaments més clàssics fins als més innovadors.

Entre els serveis que més agraden als clients de Floristeria Emi està l’enviament urgent de flors a domicili a Barcelona, en molts dels seus rams en menys de 90 minuts i el repartiment de flors a tota Catalunya i Espanya que realitzen, en aquest cas, no transportant i enviant les flors en caixes, sinó col·laborant amb floristeries locals, seleccionades expressament, per garantir a tots els seus clients la mateixa qualitat i servei que ofereix Floristeria Emi a Barcelona.

Aquest establiment disposa, a més, de servei de floristeria online a Barcelona, del qual van ser pioners ja l’any 1997, a la nostra ciutat. El seu catàleg inclou una àmplia selecció de rams per enviar a domicili i de flors per enviar a clíniques, hospitals i tanatoris, a més d’originals propostes de centres i cistelles de fruites i flors per regalar, plantes, bonsais, orquídies i una atractiva línia jove amb propostes innovadores i que criden molt l’atenció.

L’enviament urgent de flors està contemplat, també, en aquest servei online de floristeria a Barcelona a domicili, igual que el repartiment de flors a totes les clíniques de Barcelona i poblacions pròximes i l’enviament de flors i plantes a tota Catalunya i Espanya.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS