FERRETERÍA JANE, S.A.

33_Logo.1569071236

Passeig Maragall, 84-86
08041 Barcelona
Tel. 932430754

ferreteriajane@ferreteriajane.com

Visitar website

Tant si vols equipar casa teva des de zero com si el que necessites és renovar o fer algun regal, a Menaje Hogar Jane ho trobaràs tot. Aquest establiment de tres plantes és una de les botigues més grans de parament de la llar a Barcelona, amb un completíssim catàleg de productes per a casa nostra, petit electrodomèstic, decoració, mobles auxiliars i jardineria, i amb tota classe d’opcions per a totes les necessitats i, també, per a tots els gustos i pressuposts.

Menaje Hogar Jane va obrir l’any 1948 i des de llavors s’ha convertit en la botiga de proximitat de parament de la llar preferida de molts dels que viuen i treballen a la zona del Passeig Maragall i que aprecien, sobretot, a més de la seva àmplia oferta, el tracte personalitzat que reben en aquest establiment, el consell professional del seu personal i la confiança que fa que qualsevol compra aquí esdevingui un bon encert.

I és que la botiga, dividida en 9 departaments diferents: electrònica de consum, petits electrodomèstics, parament de la llar, cuina, il·luminació interior i exterior, ordre a casa, decoració, drogueria i jardineria i càmping, assegura als seus clients la millor qualitat i marques del mercat i la millor garantia dels millors proveïdors de parament per a la llar, en tots els seus productes.

A més, atents en tot moment a les innovacions, novetats i als canvis a les tendències en el món del parament de la llar, i en tots els sectors presents al seu establiment, Menaje Hogar Jane incorpora de forma constant nous articles a la seva botiga que seleccionen pensant en la seva qualitat, funcionalitat i millor experiència per als seus clients.

Tots aquests articles estan disponibles a l’establiment de Menaje Hogar Jane del Passeig Maragall, 94 i, també, a la botiga online de parament de la llar d’aquest comerç de l’Eix Maragall on podeu consultar les seves referències, preus i disponibilitat i on estan disponibles, a més, tots els productes que tenen en promoció i els inclosos en els catàlegs de descomptes de Menaje Hogar Jane en Barcelona.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS