Bio Dietètica El Bosque Esencial

Navas de Tolosa, 313, botiga
08026 Barcelona
Tel. 933522394

biodietetica@elbosquesencial.com
Visitar website

El Bosque Esencial és el lloc que busques si has decidit apostar per les teràpies naturals com a font de beneficis per al teu benestar general. Aquesta botiga d’aromateràpia a Barcelona està dirigida per la Carol Vega Conde, aromatòloga certificada especialitzada en emocions i una apassionada dels olis essencials qui posa al servei i disposició dels seus clients tots els seus coneixements.

A El Bosque Esencial treballen exclusivament amb matèries primeres pures i naturals, lliures de substàncies químiques i obtingudes de forma ètica. Majoritàriament, a més, col·laboren amb proveïdors i fabricants locals i sempre que és possible, trien productes ecològics BIO, fruit de pràctiques responsables de producció, per omplir les seves prestatgeries. Això són: olis essencials i vegetals, però també, productes de cosmètica naturals, aromateràpia, complements i kits d’iniciació amb un combinat dels productes del seu catàleg.

A més, aquest establiment de productes d’aromateràpia orientat a la salut natural i benestar personal disposa d’una línia pròpia de 24 olis essencials, olis vegetals i hidrolats, envasats amb la seva pròpia marca que podreu trobar al seu establiment físic i botiga online d’olis essencials naturals i, també, a altres herbolaris o negocis similars que han trobat en aquesta marca la millor garantia de qualitat per oferir als seus propis clients.

El compromís de El Bosque Esencial, però va encara més enllà d’aquesta màxima qualitat i per això aquesta firma col·labora en la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i amb entitats de discapacitats, afegint més valors de pes, si això és possible, a tota la seva oferta.

Heu de saber a més, que si us voleu introduir en el món de l’aromateràpia o bé us agradaria orientació personalitzada sobre l’ús d’aquests productes naturals, El Bosque Esencial també ofereix a tots els seus clients un servei d’assessoria professional en el que us descobriran les mil i una aplicacions dels olis essencials i vegetals, les seves composicions i tots els seus beneficis.

Horaris:
Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres de 09:30h. a 14:00h. i de 16:30h. a 20:00h. Dissabte de 09:30h. a 14:00h.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS