BILOGIC

Passeig Maragall, 150-152
08027 Barcelona
Tel. 933491798

info@bilogic.cat
Visitar website

Bilogic és una impremta a Barcelona amb molts anys d’experiència i amb una de les cartes de serveis d’impressió més completes i innovadora de la ciutat.

Especialitzats en els serveis a particulars i empreses, aquesta impremta del Passeig Maragall s’ha especialitzat en treballs de papereria, merchandaising, impressió de flyers i tota classe de targetes offset, targetes envernissades 2D, targetes envernissades amb relleu 3D, targetes estampades, targetes encunyades, targetes PVC,…

A més, Bilogic ha desenvolupat una carta de serveis dirigits especialment a restaurants, comerços i empreses i altres col·lectius com escoles, clubs esportius, associacions,… En aquest catàleg es poden optar per tota mena de solucions a mida en impressió sobre tèxtil –bosses, samarretes, davantals, mascaretes,…–; impressió d’individuals de paper per a bars i restaurants; o serveis de disseny i impressió de cartes d’un sol ús, cartes encunyades, sotagots, targetes de fidelització, blocs de notes,…

Aquesta impremta en Horta-Guinardó disposa, també, de servei de creació i impressió de packaging personalitzat de capses de cartó que contribueixen al valor de la marca dels clients de Bilogic. A més, si ho necessites, per aquests treballs pots sol·licitar els serveis professionals dels dissenyadors d’aquesta impremta que poden desenvolupar per a tu tot el disseny de les caixes per presentar els teus productes i captar l’atenció dels teus clients o convidats.

Addicionalment, al seu establiment físic, Bilogic també funciona com a impremta online a Barcelona amb registre de comandes a través de la web i suport especialitzat disponible perquè el resultat sigui el millor.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS