PORTES TRINXANT

Passeig Font d’en Fargas, 15-17
08032 Barcelona
Tel. 934290313

colegio@princessmargaret.org

Visitar website

Escola anglesa

Princess Margaret School és un centre internacional i innovador de referència a Barcelona, de fermes arrels catalanes, integrat al barri i amb un esperit creatiu i proactiu que fa que el que ens defineixi sigui, a més del que som, el que volem ser. La nostra mida ens permet oferir una atenció individualitzada als alumnes, mitjançant grups reduïts i creant així ambients propers òptims per un aprenentatge intensiu i participatiu.
Des de 2016, Princess Margaret School forma part del conjunt d’escoles reconegudes per l’IB per l’aplicació del seu programa, un mètode innovador que demana una preparació específica del cos docent, però amb resulats clars i palpables.

Anglès extraescolar: Presencial i online

Princess Margaret School ofereix cursos extraescolars d’anglès per a nens i nenes des dels tres anys fins a adults en horari de tarda amb la finalitat d’acostar l’idioma anglès al màxim de persones possible. Els cursos d’octubre a juny s’estructuren en tres trimestres i són d’un o dos dies aen setmana amb diversitat d’opcions horàries des de les 17:30 a les 21:30h.

 

Casal d’estiu

Princess Margaret School ofereix un esplai d’estiu, d’una a cinc setmanes, per als alumnes de l’escola des de P3 fins a 4t de E.S.O. així com como per a tots els nens i nenes d’aquestes edats que vulguin passar uns dies de diversió i aprenentatge al nostre centre, immersos en l’idioma anglès.

Horari:
8:00-21:30h de dilluns a dijous i de 8:00-17:30h els divendres.

Matí: 10.00-13.30
Tard: 17.00-19.00

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS