PELIMAN SERVICIOS DE LIMPIEZA Y MANTENIMIENTO

Rambla de la Muntanya, 10
08041 Barcelona
Tel. 607200111

peliman@peliman.com

Visitar websitePeliman Serveis de Neteja i Manteniment és una empresa els orígens de la qual es remunten 50 anys enrere, la direcció actual és la segona generació de la família Pena.

En la nostra empresa s’uneixen la millor preparació possible, la modernitat dels últims avanços tecnològics i la tradició representada per treballadors amb més de trenta anys d’experiència i amb clients que ho porten sent des dels inicis.

L’objectiu dels serveis de neteja i manteniment és la cura de l’entorn on la persona ha de viure i treballar, garantint les òptimes condicions higièniques i sanitàries, evitant la deterioració de les instal·lacions, aparells o línies de producció.

Però el que realment ens importa és la satisfacció del client amb la neteja.

La disciplina és alta perquè som petits, de la família.

Sabem els noms i les responsabilitats del treball de cadascun dels nostres empleats. Es comprova regularment en cada lloc el treball després que l’equip hagi anat per a veure el que veurà el client el matí següent.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS