ORTOGAN SERVEIS BCN

Acàcies, 6-8
08027 Barcelona
Tel. 933522445

info@ortogan.com

Visitar website

 

Ortopèdia Ortogan és un comerç d’ortopèdia a Barcelona especialitzat a cobrir les necessitats de la gent gran, dels diferents col·lectius propis de l’atenció sociosanitària i de totes les persones amb necessitat de corregir, evitar o prevenir trastorns i malalties en ossos, articulacions, músculs, lligaments, tendons o nervis.

Aquest servei-botiga d’ortopèdia compta un equip de professionals tècnics qualificats preparats per a orientar a cada pacient en l’elecció del millor producte d’ortopèdia per al seu problema de mobilitat o salut, vetllant, així, perquè l’article, producte o dispositiu triat ajudi, realment, a millorar la qualitat de vida d’aquesta persona.

I és que una de les coses que més valoren els clients d’aquesta ortopèdia a la zona del Passeig Maragall és la seva vocació de servei a la comunitat, intacta des que va obrir les portes en 2007 i que l’ha convertit en una de les millors ortopèdies de Barcelona.

Aquí podràs comprar productes ortèsics per a una àmplia gamma de necessitats concretes de coll, espatlla, genoll, turmell,… i disposen d’un gran ventall de productes per a la dependència i ajuda a la mobilitat com a cadires de rodes, bastons, gadgets per a l’alimentació,…

El catàleg d’Ortopédia Ortogan compta, a més, amb una secció concreta d’articles per a la neteja i higiene de persones amb mobilitat reduïda i altre de productes d’ortopèdia i d’ortesis esportiva i rehabilitadora de les millors marques.

L’equip d’Ortopédia Ortogan al carrer Acàcies, 6-8 combina el seu treball en l’establiment amb l’assessorament als clients que contacten, també, amb Ortogan a través de la seva Ortopèdia online a Barcelona, un espai en el qual és possible comprar productes d’ortesis i rehabilitació, higiene i mobilitat. Cada article es presenta amb la seva descripció detallada, preu i informació addicional de valor perdecidir la compra que el client rep en el seu domicili tant sigui a la ciutat com a qualsevol punt del territori nacional.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS