NURMI

Barcelona

Visitar website

 

NURMI handmade és una botiga-taller de ceràmica artesanal associada a Eix Maragall que participa en les fires de comerç organitzades per la nostra entitat.

La Míriam és la creadora i alma mater de NURMI handmade i, també, la dissenyadora de totes les peces d’aquest taller de ceràmica d’autor que aposta per la ceràmica artesanal decorativa i utilitària per a usar i lluir en la taula, el bany, la cuina, la terrassa, el jardí, …

A NURMI handmade només trobareu ceràmica feta a mà a la qual la Míriam dóna forma i color inspirant-se en totes les formes de la naturalesa possibles, animals, plantes, la mar, … El resultat són peces de ceràmica originals, úniques i tan especials com tasses amb forma de peixos, tests que semblen cargols de mar, plats de ceràmica decorats amb forma de gat o sets de gots amb diferents formes de cara d’animals, … entre moltes altres propostes.

A les fires de comerç del barri en les quals participa NURMI handmade es poden comprar peces de ceràmica artesanals de les seves col·leccions i, també, encarregar altres peces especials com les seves menjadores per a mascotes personalitzades que dissenya i pinta la mateixa Miriam amb la imatge del nostre gos o gat, o, també les seves tasses i plats amb forma de gat personalitzats amb els colors del nostre animaló.

NURMI handmade també disposa de botiga de ceràmica artesana online, on és possible comprar peces de ceràmiques concretes de la seva col·lecció o realitzar encàrrecs.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS