MUSICANT, ESCOLA D’EDUCACIÓ MUSICAL I INSTRUMENTAL

Industria, 311, baixos
08041 Barcelona
Tel. 933406999

Visitar website

Musicant neix el 1997 amb la voluntat de fer arribar la música a tothom, des dels més petits als més grans, amb el ferm convenciment que entre la música i l’ésser humà hi ha uns lligams tant forts que l’una no pot existir sense l’altre.

La Pedagogia musical Edgar Willems és la base de l’aprenentatge musical a la nostra escola.

Aquest pedagogia parteix de la base que la música és un llenguatge oral i que, per tant, el procés d’aprenentatge ha de ser el mateix que el que un infant segueix en el de la llengua materna: impregnació, reproducció, invenció, presa de consciència i aprenentatge de la lectura i de l’escriptura.

L’educació de l’escolta, de la veu, del sentit rítmic i la improvisació són l’eina fonamental per l’aprenentatge del llenguatge musical i també de l’instrumental.

A Musicant, l’educació instrumental la vivim com l’expressió d’un mateix a través de l’instrument.

Al’Escola, el cant coral complementa el llenguatge musical i l’instrumental, a través de corals infantils, de joves i de pares, obertes al barri.

Entenem que és fonamental la implicació dels pares en tot el procés d’aprenentatge, a través de les entrevistes informatives, les reunions de pares, les classes obertes, les entrevistes personals.

Musicant disposa d’unes instal·lacions àmplies i completes per a atendre classes de grup i classes individuals. Disposa, també, d’un auditori pensat per atendre els petits actes que organitza l’Escola durant el curs.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS