GARAJE CUMSA

Navas de Tolosa, 361
08041 Barcelona
Tel. 620127851 / 933517162

Visitar website

Està buscant una plaça de pupil·latge, prop de casa o del seu lloc de treball … .. ?? – A la nostra empresa, és molt important el seu vehicle, protegim la seva inversió aportant autèntica seguretat. Tenim una llarga experiència en el sector, amb anys d’eficiència contrastada.

A dia d’avui, aquests són totes les nostres modalitats: Pupil·latge de places de garatge per a 24 hores i també per franges horàries i setmanes; preus especials per a empreses amb flotilles de vehicles (instal·ladors, serveis tècnics, etc …); disposem de trasters compartits amb la seva plaça de garatge.

AL GARATGE DEL CARRER TRINXANT DISPOSEM DE: Plaça de Pupil·latge dobles; places de pupil·latge per a moto; pupil·latge de plaça per a moto elèctrica amb punt et recàrrega

Fàcil accés, circuit tancat de televisió, sistema d’interfonia i control d’accessos les 24h.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS