Dilogic Serveis Gràfics

Plaça Maragall, 2
08041 Barcelona
Tel. 933402218

info@dilogicsl.com

Visitar website

Dilogic és una impremta i copisteria en la plaça Maragall, especialitzada en impressió en gran format i estampació d’articles publicitaris de múltiples tipus, des de samarretes a bolígrafs passant per gadgets informàtics, etiquetes de producte, llibretes, bosses o tasses i flascons, entre moltes més opcions.

I és que aquest establiment disposa d’una de les més àmplies ofertes de productes per a personalitzar amb el teu logo a Barcelona i articles publicitaris per a accions promocionals, de marxandatge i publicitat, indicats, en tots els casos, per destacar el nom de qualsevol negoci de la seva competència, fidelitzar clients i millorar la imatge de l’empresa.

A Dilogic utilitzen maquinària d’última generació que els permet assegurar als seus clients la màxima qualitat en els seus treballs d’estampació de regals corporatius i, també, oferir-los uns terminis de lliurament molt ajustats en totes les seves comandes, a més de la garantia de poder disposar del producte en el dia i l’hora acordada. Dilogic treballa, així mateix, perquè tots els projectes que passen pel seu taller d’impressió provoquin la mínima petjada ecològica, havent convertit ja, aquest objectiu, en un dels seus compromisos corporatius més importants.

En aquesta empresa de serveis gràfics al Guinardó realitzen, també, treballs d’impressió i manipulació per a empreses, professionals (dissenyadors gràfics, col·legis, entitats, etc.) i particulars i posen a la seva disposició una secció de venda de material d’oficina i papereria amb diversitat de productes, alguns d’ells, per descomptat, personalitzables, com per exemple, llibretes per a col·legis amb l’emblema de l’escola o blocs de notes per a empreses amb el segell corporatiu.

Si et trobes davant la tessitura de quin regal promocional puc fer per a la meva empresa, o quin article publicitari puc regalar en la meva pròxima campanya publicitària o, fins i tot, si busques una impremta especialitzada en impressió de gran format a Barcelona de rètols i cartelleria o papereria corporativa, pots consultar totes les opcions que t’ofereix Dilogic, tant en la seva impremta de la plaça Maragall i, també, a la web de la seva impremta online.

Enquadernació.
Plastificació.
Impressió amb Pendrive USB o CD/DVD
Escaneig de fulls a CD/DVD / Pendrive USB
Folratge de llibres.
Venta de tot tipus de material escolar i d’oficina
Creació de fofutxes personalitzades

Horaris:
Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres de 09:00h. a 13:30h. i de 17:00h. a 20:00h. Dissabte de 09:00h. a 13:30h.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS