Centre odontològic ELS QUINZE

Ramón Albó, 22, 1er
08027 Barcelona
Tel. 934086568

recepcio@elsquinze.cat
Visitar website

Som un equip humà i professional altament qualificat en l’atenció de les necessitats de salut oral i maxil·lofacial des de 1989, quan el Dr. Carles Subirà – professor de la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Barcelona – va fundar Centre Odontològic els Quinze.

Per nosaltres és tan important atendre les patologies i les necessitats de salut oral com mantenir la salut bucodental de tots els nostres pacients, des dels més petits fins als més grans.

PERIODÒNCIA: La periodòncia és l’especialitat odontològica que engloba la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties o anomalies que afecten als teixits que suporten les dents (ós i geniva).

ODONTOLOGIA CONSERVADORA: Inclou tots els tractaments encaminats a tractar les malalties o anomalies que presenten les dents, amb la finalitat d’intentar conservar-les el màxim temps possible.

IMPLANTS DENTALS: Els implants dentals són la millor solució que disposem actualment per reposar dents perdudes o que no és possible conservar. El procediment, poc invasiu, consisteix en la inserció d’un cargol de titani que és acceptat per l’organisme com a propi, i que acabarà suportant una pròtesis que serà la dent funcional.

ORTODÒNCIA: L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega d’estudiar i corregir les alteracions de posició de les dents, les arcades dentàries i inclòs els problemes de disfunció temporo-mandibular (ATM).

Ortodòncia en nens

Ortodòncia en adolescents i adults

Ortodòncia invisible: Invisalign®

ESTÈTICA DENTAL: Millorar l’aspecte del somriure és una petició cada vegada més freqüent i que pot requerir la conjunció de diferents especialitats odontològiques en funció del cas. Per això a la nostra clínica, on els nostres doctors disposen d’una formació multidisciplinar, s’estudia cada cas concret per a poder donar la solució que millor s’adapti a les necessitats de cada pacient.

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS