Borbon Grup

Passeig Maragall, 179
08041 Barcelona
Tel. 933491116

Visitar website

La immobiliària que al llarg de més de 30 anys ha tingut com a objectiu, oferir als seus clients, un servei personalitzat i complet, on la serietat i el bon fer en les nostres activitats i el respecte als nostres clients, s’ha efectuat sempre amb total compromís i discreció. BORBONGRUP li convida a visitar el seu web, on s’ofereix una àmplia cartera immobiliària en les diferents zones de Barcelona, amb rigorosa informació del seu estat i característiques, adaptada als seus desitjos i necessitats.

SERVEIS

  • Compravenda i Lloguer de Pisos, Locals , Places de Pàrquing, Despatxos, Solars,etc..
  • Gestionem la venda d’Obra Nova.
  • Taxacions i Finançament Hipotecari.
  • Sol·licitud de Cèdules d’Habitabilitat i obtenció del Certificat d’Eficiència Energètica.
MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS