Floristería El Jardi de Maragall

Passeig Maragall, 43
08041 Barcelona
Tel. 930 17 86 50

Visitar website

El Jardí de Maragall és una floristeria a Nou Barris única pel seu servei la seva oferta, on podràs comprar el ram que busques, la planta que vols o la flor més especial que vulguis regalar.

Aquesta floristeria és molt coneguda per la seva originalitat i per les combinacions de flors i plantes que són capaços de preparar per a qualsevol ocasió. La seva oferta és especialment àmplia i variada i a més t’ofereixen la possibilitat d’encarregar rams i dissenys especials i arranjaments florals personalitzats, tant per enviar a domicili com per recollir a la seva botiga.

El Jardí de Maragall és una empresa familiar que aposta per la floristeria tradicional modernitzada i que ofereix un segell de personalització en tots els seus productes i serveis, cuidant al detall tots els aspectes, des del substrat per a les plantes que embeni al paper i decoració dels rams que preparen.

L’experiència de compra en aquesta floristeria de l’Eix Maragall és única, gràcies al tracte professional i expert que ofereixen i que va molt més enllà de la simple venda. En el Jardí de Maragall, sense necessitat de demanar-ho, trobaràs l’assessorament que necessites perquè les teves plantes llueixin com mai i els teus rams i flors es mantinguin vives i vigoroses durant més temps.

A més disposen de servei de floristeria online i també d’enviament de plantes, rams, centres i cistelles de flors en el mateix dia. Preparen rams de núvia, tens flors exòtiques i són experts tant en plantes d’interior com d’exterior.

En aquesta floristeria de Barcelona trobaràs, també, un ampli assortiment de testos i recipients, diferents tipus de substrats, així com solucions pràctiques i efectives perquè les teves plantes no et trobin a faltar quan marxes de vacances i no les pots regar.

Horari: De dilluns a divendres de 10.00h a 20:00h  i  dissabtes i diumenges de 10.00h a  14:00h

MAPA DE LOCALITZACIÓ
GALERIA DE FOTOS